fix
Logo
fix
Nalazite se na Sokolac-LIJEKOVI
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje
Za pregled svih najnovijih poruka kliknete ovdje

lijekovi- 97823 - 08.11.2016 : Dani Srbija - best (0)

Travar sa Romanije


Pozdrav svima,

iz ličnog iskustva znam da Nenadovi recepti provereno leče bakterije, viruse itd... Meni je lično izlečio hlamidiju potpuno prirodnim putem. Do njega sam došao preko čoveka kome je izlečio kandidu. Njegov broj telefona je +387 57 233-191, moja preporuka je da ga nazovete i nećete se pokajati!
lijekovi- 87221 - 13.11.2013 : Stari Blizo - best (0)

Problem sa želudcem


Pronađite na ovoj stranici broj 80711 od 19. 12. 2012 i tamo ćete naći svašta za zdravlje. Ja vam predlažem jedan eliksir, Švedska grančica. Pijte po upiuti sa bočice. Uzdravlje.
lijekovi- 87195 - 05.11.2013 : Divna Dronjak Bamja luka - best (0)

Problem sa želucem


Postovani!

Molim Vas za savet na moje pitanje. Imam problem sa želucem. Smatram da je to gastritis ili preveliko lučenje kiseline jer posle obroka osećam nadutost a javlja mi se I neka težina, ponekad pecanje i bol u ustima, višak kao neke vode koja mi mnogo smeta I ponekad osećam kao da mi želudac uopšte ne radi i hrana mi se zna vratiti u jednjak što mi stvara problem. Ponekad mi je muka ili kada jedem stalno moram da uzdišem da bi došla do vazduha i sa malom količinom hrane sam već sita. Molim za neki savet i neke čajeve ili kapi od gosp. sa Romanije, poznatog travara Nenada Gavrilovića. Nadam se brzom odgovoru. Veliki pozdrav!
lijekovi- 24497 - 21.05.2010 : Angelannsd Srbija , Smederevo - best (0)

Travar Nenad Gavrilovic


Interesuje me imate li kontakt tel. ili e-mail Nenada Gavrilovića.. Imam problem sa alergijama. Unapred Hvala!!!
lijekovi- 24434 - 06.05.2010 : Specijalac Momcilo Rs - best (0)

RE: Travar Nenad Gavrilović


Našao sam na nekom sajtu i broj travara sa Romanije ali ga nisam provjeravao i ovdje ću ga napisati, ako nije tačan ili ako se neko šalio i dao taj broj nije moja krivica i unaprijed se izvinjavam. Taj broj je 065/537-020.

Puno pozdrava za sve one koji se javljaju na ovoj stranici.
lijekovi- 24426 - 05.05.2010 : Ivica Vasic Srbija - best (0)

Travar Nenad Gavrilović


Veliki pozdrav iz Zemuna od porodice Vasić. Zamolio bih vas, ako je ikako moguće da mi na e-maill pošaljete telefon ili e-mail adresu od travara Nenada Gavrilovića sa Romanije.

Mlađa kćerka nam muku muči sa alergijama pa bismo voleli da stupimo u kontakt sa njim i da nam dete proba njegove trave.

Puno hvala od porodice Vasić iz Zemuna.
lijekovi- 10255 - 26.08.2006 : - best (0)

Medovina


U stara dobra vremena život je bio mnogo jednostavniji a tajna srećnog braka krila se u obicnom alkoholnom napitku na bazi meda.

Upravo venčane parove mnogi su terali da piju medovinu svake noći, punih mesec dana nakon stupanja u brak. Plod tog recepta, u bračnom razdoblju koje se i danas naziva medeni mesec, pokazao bi se devet meseci kasnije, kad na svet dođe detence.

Medovina je tip alkoholnog likera napravljen fermentacijom mešavine meda i vode. Popularno među onovremskim mladencima, davalo se i vojnicima, koji su njime zalivali rane verujući da će brže da zacele.

Medovina je bila više nego samo piće, poput vina, veš se verovalo u njene magične moći revitalizacije i lekovitosti, medovina je smatrana eliksirom za dug život pa su ljudi verovali da će, pijući je, postati besmrtni.

Verovalo se da medovina poboljšava muževnost i plodnost a u tome, kao i u svakom mitu i legendi, ima istine, jer je medovina bogata vitaminom B i amino-kiselinama koje podstiču izgradnju proteina koji deluju na izdržljivost.

Medovina je jedno od najstarijih alkoholnih pića koje je Srbin otkrio, što nije nemoguce. Med, kao osnovna sirovina, bio je lako dostupan u prirodi, koristio se za ishranu, a vremenom se dodavao raznim napicima i tako je nastala medovina.

Medovina se dobija alkoholnom fermentacijom rastvora prirodnog meda, a postupak kojim se dobija isti je kao u proizvodnji vina. Prema nekim ispitivanjima, medovina sadrži oko 13 odsto alkohola, pet odsto ekstrakta i 0, 17 odsto mineralnih soli. Može da se proizvodi kao alkoholno i kao bezalkoholno piće, prijatne je arome i ukusa.

Medovina nije veštačko pice, naprotiv, ona je prirodni proizvod sličan vinu, pošto se osnovni sastojci med, odnosno grožde, pod uticajem alkoholog vrenja, pretvaraju u alkohol i ugljen-dioksid.

Kao što kod vina ukus i kvalitet zavise od sorte grožda i njegovih osobina, tako i kvalitet medovine zavisi od vrste meda, načina njegove proizvodnje i starosti.

Medovina je piće za koje tvrde da popravlja krvnu sliku, okrepljuje organizam, poboljšava apetit, ali i usporava starenje!

Idi na stranu - |1|2|